Loading...
KWALIFICATIE PERIODE:
1 Nov 2018 – 31 Okt 2019
DE KWALIFICATIE is begonnen!
WAAR EN WANNEER
Dubai
5-8 MAART 2020

Onze Visie 2020

Dit is ons cadeau aan jou


Het begon met een droom in 2013, een droom om de 50ste verjaardag van Juice Plus + te vieren met een exclusieve once in a lifetime-retreat voor onze leiders. We zijn er trots op aan te kondigen dat deze droom nu werkelijkheid is geworden . Ook de visie om een zeer succesvol gezondheids- en wellnessbedrijf van meerdere miljoenen dollars te worden dat in meer dan 20 landen actief is, is vandaag de dag ook waarheid geworden. Het is dankzij onze Partners en Leiders, die met toewijding, loyaliteit en passie, dit bedrijf hebben laten groeien.

Dubai 2020 is een incentive reis, waar het Juice Plus+ EMEA Top Leiderschap samenkomt om een onvergetelijke tijd samen door te brengen. We zullen samen werken en samen feesten, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren, we zullen nieuwe culturen ontdekken en nieuwe keukens proeven, en we zullen elkaars succes erkennen en vieren.

Dubai 2020 zal een historische reis worden, je moet daar gewoon bij zijn!

Kwalificatie Citeria

Kwalificatie Periode: 1 November 2018 – 31 Oktober 2019


Dubai 2020 is een incentive reis voor het Juice Plus + EMEA Top Leiderschap: National Marketing Directors en hoger. Om in aanmerking te komen voor deze reis, moeten alle deelnemers een Franchise Partner van Juice Plus+ zijn en aan bepaalde criteria voldoen. Als je nog geen Partner van Juice Plus+ bent, neem dan contact op met de persoon die je heeft verteld over Juice Plus+ of onze website voor meer informatie. Als je je al hebt aangemeld als Franchise Partner en klaar bent voor dit avontuur, moet je ervoor zorgen dat je aan de vereisten voldoet om je te kwalificeren voor deze once in a life-time opportunity en je teamleden te inspireren hetzelfde te doen!

  • Kwalificeer als NIEUWE National Marketing Director, International Marketing Director, Executive Marketing Director of Presidential Marketing Director
  • Herhaal je kwalificatie nog 2 keer tijdens de kwalificatieperiode (in willekeurige maanden van de periode) *
  • Herkwalificeer als Presidential Marketing Director en realiseer dit in 3 van de 12 maanden binnen de kwalificatieperiode. Maanden hoeven niet opeenvolgend te zijn.

* Laatste kans om in aanmerking te komen voor een nieuwe positie en de tijd te hebben om het 2 keer opnieuw te bevestigen is augustus 2019.

** Alle gekwalificeerden dienen te voldoen aan de Juice Plus+ gedragsregels, De Juice Plus+ Company behoudt zich het recht voor deelname te weigeren op basis van onethisch gedrag.

Road To Dubai – Accelerator!

NACHT ONDER DE STERREN

 

PLAN FOR NMD

Word NMD, IMD, EMD of PMD vóór 30 april 2019 en je hebt de kans om deel te nemen aan een exclusief evenement tijdens Dubai 2020 met Jeff ROBERTI, nummer 1 van Juice Plus+ wereldwijd, samen met andere inspirerende sprekers en een nacht onder de sterren.

Als je al een PMD bent, herbevestig je positie minstens één keer voor uiterlijk 30 april 2019.  

DE KWALIFICATIE IS BEGONNEN

Tijd om nog te kwalificeren


Overnachten in het luxueuse 5-sterren Hotel Atlantis, The Palm!

Om jou en je zintuigen te verwennen, heeft Juice Plus+ de parel van Dubai uitgekozen. Atlantis, The Palm is een majestueus 5-sterrenhotel in Dubai, gelegen aan de Palm, een door mensen gemaakt eiland dat de verbeelding van de wereld heeft veroverd met zijn magnifieke omvang en vindingrijkheid. De hotelkamers en -suites zijn ontworpen voor absoluut comfort en luxe.

Gekwalificeerde NMD’s, IMD’s, EMD’s zullen allen kunnen genieten van de Deluxe kamers en gekwalificeerde PMD’s zullen verblijven in de Ocean Deluxe kamers met een adembenemend uitzicht op de Arabische zee.

Dit is nog niet alles, dus wordt vervolgd voor nog meer aankondigingen.

2e Attractie

Zal in de lente van 2019 worden aangekondigd

3e Attractie

Zal in de herfst van 2019 worden aangekondigd